Miroslav Myšák

Základní údaje o subjektu

IČ:

15595820

Právní forma:

Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona

Datum vzniku:

25. 1. 1991

DIČ:

CZ6801191738

Máte od tohoto subjektu nesplacené pohledávky?

Osoby stejného jména

Registr ekonomických subjektů

Statistické údaje

institucionální sektor Zaměstnavatelé
velikostní kat. dle počtu zam. 6 - 9 zaměstnanců

Klasifikace ekonomických činností

11010 Destilace, rektifikace a míchání lihovin
25 Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků, kromě strojů a zařízení
256 Povrchová úprava a zušlechťování kovů; obrábění
56100 Stravování v restauracích, u stánků a v mobilních zařízeních
90020 Podpůrné činnosti pro scénická umění

Živnostenský rejstřík

vznik první živnosti: 7. 8. 2006

Živnosti

Obráběčství
Druh živnost řemeslná
Vznik oprávnění 11. 1. 2021
Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin
Druh živnost koncesovaná
Vznik oprávnění 28. 2. 2014
Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona
Obory činnosti
  • Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků
  • Umělecko-řemeslné zpracování kovů
  • Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů
  • Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí
Druh živnost volná
Vznik oprávnění 7. 8. 2006
Hostinská činnost
Druh živnost řemeslná
Vznik oprávnění 7. 8. 2006
Veškeré údaje o ekonomických subjektech, firmách a živnostnících, které zde uveřejňujeme, pocházejí z veřejně dostupných rejstříků (například obchodního rejstříku či živnostenského rejstříku). Pokud máte za to, že údaje jsou nepřesné či že by z nějakého důvodu veřejně dostupné být neměly, je nutno obrátit se na správce příslušného zdrojového rejstříku se žádostí o opravu či výmaz. Změna či odstranění údaje provedené správcem příslušného veřejně dostupného rejstříku se poté bez nutnosti Vašeho dalšího požadavku promítnou v rámci pravidelné aktualizace i do námi uveřejňovaných údajů.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).