Patrik Horváth

Základní údaje o subjektu

IČ:

06726542

Právní forma:

Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona

Datum vzniku:

3. 1. 2018

Máte od tohoto subjektu nesplacené pohledávky?

Osoby stejného jména

Registr ekonomických subjektů

Statistické údaje

institucionální sektor Osoby samostatně výdělečně činné
velikostní kat. dle počtu zam. Neuvedeno

Klasifikace ekonomických činností

11010 Destilace, rektifikace a míchání lihovin
25 Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků, kromě strojů a zařízení
43120 Příprava staveniště
433 Kompletační a dokončovací práce
56100 Stravování v restauracích, u stánků a v mobilních zařízeních
81290 Ostatní úklidové činnosti
90020 Podpůrné činnosti pro scénická umění

Živnostenský rejstřík

vznik první živnosti: 3. 1. 2018

Živnosti

Hostinská činnost
Druh živnost řemeslná
Vznik oprávnění 28. 7. 2021
Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin
Druh živnost koncesovaná
Vznik oprávnění 28. 7. 2021
Zednictví
Druh živnost řemeslná
Vznik oprávnění 6. 12. 2018
Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona
Obory činnosti
  • Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků
  • Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti
  • Poskytování technických služeb
  • Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí
Druh živnost volná
Vznik oprávnění 3. 1. 2018
Veškeré údaje o ekonomických subjektech, firmách a živnostnících, které zde uveřejňujeme, pocházejí z veřejně dostupných rejstříků (například obchodního rejstříku či živnostenského rejstříku). Pokud máte za to, že údaje jsou nepřesné či že by z nějakého důvodu veřejně dostupné být neměly, je nutno obrátit se na správce příslušného zdrojového rejstříku se žádostí o opravu či výmaz. Změna či odstranění údaje provedené správcem příslušného veřejně dostupného rejstříku se poté bez nutnosti Vašeho dalšího požadavku promítnou v rámci pravidelné aktualizace i do námi uveřejňovaných údajů.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).