Petr Haupt

Základní údaje o subjektu

IČ:

68373279

Právní forma:

Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona

Datum vzniku:

24. 6. 1998

Máte od tohoto subjektu nesplacené pohledávky?

Osoby stejného jména

Registr ekonomických subjektů

Statistické údaje

institucionální sektor Zaměstnavatelé
velikostní kat. dle počtu zam. 1 - 5 zaměstnanců

Klasifikace ekonomických činností

107 Výroba pekařských, cukrářských a jiných moučných výrobků
11010 Destilace, rektifikace a míchání lihovin
471 Maloobchod v nespecializovaných prodejnách
47790 Maloobchod s použitým zbožím v prodejnách
56100 Stravování v restauracích, u stánků a v mobilních zařízeních
66 Ostatní finanční činnosti
90020 Podpůrné činnosti pro scénická umění
G Velkoobchod a maloobchod; opravy a údržba motorových vozidel

Živnostenský rejstřík

vznik první živnosti: 24. 6. 1998

Živnosti

Pekařství, cukrářství
Druh živnost řemeslná
Vznik oprávnění 20. 5. 2015
Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin
Druh živnost koncesovaná
Vznik oprávnění 13. 11. 2013
Hostinská činnost
Druh živnost řemeslná
Vznik oprávnění 23. 4. 2012
Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona
Obory činnosti
  • Velkoobchod a maloobchod
  • Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím
  • Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí
Druh živnost volná
Vznik oprávnění 24. 6. 1998
Veškeré údaje o ekonomických subjektech, firmách a živnostnících, které zde uveřejňujeme, pocházejí z veřejně dostupných rejstříků (například obchodního rejstříku či živnostenského rejstříku). Pokud máte za to, že údaje jsou nepřesné či že by z nějakého důvodu veřejně dostupné být neměly, je nutno obrátit se na správce příslušného zdrojového rejstříku se žádostí o opravu či výmaz. Změna či odstranění údaje provedené správcem příslušného veřejně dostupného rejstříku se poté bez nutnosti Vašeho dalšího požadavku promítnou v rámci pravidelné aktualizace i do námi uveřejňovaných údajů.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).