Hlavní navigace

Pohybová akademie Radko Linharta z.s.

Firma Pohybová akademie Radko Linharta z.s., spolek. V obchodním rejstříku je zapsána pod spisovou značkou L 20896, Krajský soud v Ostravě.

Základní údaje o subjektu

IČ:

19524838

Sídlo:

Dolní Bečva 340, 756 55

Právní forma:

Spolek

Datum vzniku:

1. 8. 2023

Aktuální kontaktní údaje Pohybová akademie Radko Linharta z.s.

Máte od tohoto subjektu nesplacené pohledávky?

Registr ekonomických subjektů

Statistické údaje

institucionální sektor Neziskové instituce sloužící domácnostem, národní soukromé
velikostní kat. dle počtu zam. Neuvedeno

Klasifikace ekonomických činností

93190 Ostatní sportovní činnosti

Obchodní rejstřík

Spisová značka

L 20896, Krajský soud v Ostravě

Obchodní firma

Pohybová akademie Radko Linharta z.s. od 1. 8. 2023

Právní forma

Spolek od 1. 8. 2023

adresa

340
Dolní Bečva 75655 od 1. 8. 2023

Předmět činnosti

Hlavními činnostmi spolku jsou: Propagace významu pohybu pro rozvoj dětí jako součást zdravého životního stylu. Provozování volnočasových, sportovních, tělovýchovných a obdobných činností. Tyto organizovat a vytvářet pro ně materiální a tréninkové podmínky. Péče o děti a neorganizovanou mládež se zaměřením na ty, kteří jsou nejvíce ohroženi ve svém materiálním a duchovním vývoji, za účelem prevence zločinnosti a patologických sociálních jevů - tzv. primární ochrana. Organizace pohybových a volnočasových akcí ve spojení se seniory. Organizace kurzů, školení a také zajišťování vzdělávání svých členů a trenérů. Teoretická a praktická příprava členů sdružení, kteří pracují s dětmi a mládeži. Zajištění a zprostředkování pomůcek a materiálů sloužících této přípravě. Zajišťování dotací a finanční podpory - pro práci s dětmi a mládeží a pro prostory, pomůcky a materiál sloužící pro rozvoj dětí a mládeže. Spolupráce s organizacemi a institucemi, které mají podobné zaměření a vyměňování si zkušeností s nimi. Celoroční práce zaměřená na cíl sdružení, uvedeného v době 1. Zajištění účelného využití volného času prostřednictvím zájmových činností, kroužků a podpory širokých aktivit určených pro děti a neorganizovanou mládež. Organizování specificky zaměřených akcí a kroužků. Budování, provozování a udržování sportovních a jiných zařízení, která vlastní, nebo užívá. Organizace sportovních soutěží, kurzů, školení a volnočasových aktivit. Také zajišťování vzdělávání svých členů. Zajišťování finančních, materiálních, lidských a informačních zdrojů pro podporu propagační, publikační a přednáškové činnosti, realizace pohybových, pohybově-vzdělávacích a pohybově-zábavných akcí naplňujících účel spolku. Prostřednictvím své činnosti spolek přispívá k výchově dětí, mládeže a veřejnosti k pozitivním občanským postojům, vede ji k respektování zásady fair play a ke zdravému způsobu života. Hájit zájmy svých členů, za tím účelem spolupracovat s orgány státní správy, samosprávy i s ostatními sportovními organizacemi a jednotlivci. Poskytování metodické pomoci jiným organizacím, institucím a zařízením. Vytváření tréninkových a materiálních podmínek pro družstva začleněná do spolku. od 1. 8. 2023

Statutární orgán

1 fyzická osoba

Radka Pochylá Hanáková

předseda

První vztah: 1. 8. 2023

vznik funkce: 1. 8. 2023

Dolní Bečva 365, 756 55, Česká republika

Další vztah k této osobě

Předseda jedná za spolek v plném rozsahu samostatně.

od 1. 8. 2023
Veškeré údaje o ekonomických subjektech, firmách a živnostnících, které zde uveřejňujeme, pocházejí z veřejně dostupných rejstříků (například obchodního rejstříku či živnostenského rejstříku). Pokud máte za to, že údaje jsou nepřesné či že by z nějakého důvodu veřejně dostupné být neměly, je nutno obrátit se na správce příslušného zdrojového rejstříku se žádostí o opravu či výmaz. Změna či odstranění údaje provedené správcem příslušného veřejně dostupného rejstříku se poté bez nutnosti Vašeho dalšího požadavku promítnou v rámci pravidelné aktualizace i do námi uveřejňovaných údajů.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).