Stanislav Lang

Základní údaje o subjektu

IČ:

68116837

Právní forma:

Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona

Datum vzniku:

22. 3. 2002

Máte od tohoto subjektu nesplacené pohledávky?

Osoby stejného jména

  • Stanislav Lang

    Sídlo podnikání: U Stezky 558/12, Plzeň, 326 00, Česká republika

  • Stanislav Lang

    Sídlo podnikání: Šámalova 757/8, Brno, 615 00, Česká republika

  • Stanislav Lang

    Sídlo podnikání: Vrchlabí 285, 543 02, Česká republika

    Působí ve firmě Stanislav Lang, s.r.o.
  • Stanislav Lang

    Sídlo podnikání: Školní 158, Zruč-Senec, Česká republika

  • Stanislav Lang

    Sídlo podnikání: Školní 158, Zruč-Senec, 330 08, Česká republika

  • Stanislav Lang

    Sídlo podnikání: Táborská 200, Příbram, 261 01

  • Stanislav Lang

    Sídlo podnikání: Lonkova 481, Pardubice, 530 09

  • Stanislav Lang

    Sídlo podnikání: Vladislavova 19/52, Praha 1, Česká republika

Registr ekonomických subjektů

Statistické údaje

institucionální sektor Osoby samostatně výdělečně činné
velikostní kat. dle počtu zam. Neuvedeno

Klasifikace ekonomických činností

11010 Destilace, rektifikace a míchání lihovin
56100 Stravování v restauracích, u stánků a v mobilních zařízeních

Živnostenský rejstřík

vznik první živnosti: 22. 3. 2002

Živnosti

Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin
Druh živnost koncesovaná
Vznik oprávnění 9. 7. 2015
Přerušeno od 15. 8. 2017
Hostinská činnost
Druh živnost řemeslná
Vznik oprávnění 22. 3. 2002
Přerušeno od 15. 8. 2017
Veškeré údaje o ekonomických subjektech, firmách a živnostnících, které zde uveřejňujeme, pocházejí z veřejně dostupných rejstříků (například obchodního rejstříku či živnostenského rejstříku). Pokud máte za to, že údaje jsou nepřesné či že by z nějakého důvodu veřejně dostupné být neměly, je nutno obrátit se na správce příslušného zdrojového rejstříku se žádostí o opravu či výmaz. Změna či odstranění údaje provedené správcem příslušného veřejně dostupného rejstříku se poté bez nutnosti Vašeho dalšího požadavku promítnou v rámci pravidelné aktualizace i do námi uveřejňovaných údajů.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).