Thanh Ha Vu

Základní údaje o subjektu

IČ:

01580388

Právní forma:

Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona

Datum vzniku:

8. 4. 2013

DIČ:

CZ7557123948

Máte od tohoto subjektu nesplacené pohledávky?

Osoby stejného jména

  • Thanh Ha Vu

    Sídlo podnikání:

  • Thanh Ha Vu

    Sídlo podnikání: Šaljapinova 5514/21, Ostrava, 722 00

  • Thanh Ha Vu

    Sídlo podnikání: Slámova 691/51, Brno, 618 00, Česká republika

    Působí ve firmě HALUNG Food s.r.o.
  • Thanh Ha Vu

    Sídlo podnikání: Tien Thinh, Vinh Phuc, Vietnamská socialistická republika

  • Thanh Ha Vu

    Sídlo podnikání: Československého exilu 2154/26, Praha, 143 00

Registr ekonomických subjektů

Statistické údaje

institucionální sektor Zaměstnavatelé
velikostní kat. dle počtu zam. 1 - 5 zaměstnanců

Klasifikace ekonomických činností

11010 Destilace, rektifikace a míchání lihovin
56100 Stravování v restauracích, u stánků a v mobilních zařízeních
G Velkoobchod a maloobchod; opravy a údržba motorových vozidel

Živnostenský rejstřík

vznik první živnosti: 8. 4. 2013

Živnosti

Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin
Druh živnost koncesovaná
Vznik oprávnění 18. 1. 2017
Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona
Obory činnosti
  • Velkoobchod a maloobchod
Druh živnost volná
Vznik oprávnění 12. 12. 2016
Hostinská činnost
Druh živnost řemeslná
Vznik oprávnění 12. 12. 2016
Veškeré údaje o ekonomických subjektech, firmách a živnostnících, které zde uveřejňujeme, pocházejí z veřejně dostupných rejstříků (například obchodního rejstříku či živnostenského rejstříku). Pokud máte za to, že údaje jsou nepřesné či že by z nějakého důvodu veřejně dostupné být neměly, je nutno obrátit se na správce příslušného zdrojového rejstříku se žádostí o opravu či výmaz. Změna či odstranění údaje provedené správcem příslušného veřejně dostupného rejstříku se poté bez nutnosti Vašeho dalšího požadavku promítnou v rámci pravidelné aktualizace i do námi uveřejňovaných údajů.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).