Hlavní navigace

Základní škola Krhová, příspěvková organizace

Firma Základní škola Krhová, příspěvková organizace, příspěvková organizace zřízená územním samosprávným celkem. V obchodním rejstříku je zapsána pod spisovou značkou Pr 5153, Krajský soud v Ostravě.

Základní údaje o subjektu

IČ:

21551502

Sídlo:

Hlavní 205, Krhová, 756 63

Právní forma:

Příspěvková organizace zřízená územním samosprávným celkem

Datum vzniku:

1. 7. 2013

Aktuální kontaktní údaje Základní škola Krhová, příspěvková organizace

Máte od tohoto subjektu nesplacené pohledávky?

Registr ekonomických subjektů

Statistické údaje

institucionální sektor Místní vládní instituce (kromě fondů sociálního zabezpečení)
velikostní kat. dle počtu zam. 10 - 19 zaměstnanců

Klasifikace ekonomických činností

56292 Stravování ve školních zařízeních, menzách
8520 Primární vzdělávání
85200 Primární vzdělávání

Obchodní rejstřík

Spisová značka

Pr 5153, Krajský soud v Ostravě

Obchodní firma

Základní škola Krhová, příspěvková organizace od 21. 8. 2013

Právní forma

Příspěvková organizace zřízená územním samosprávným celkem od 21. 8. 2013

adresa

Hlavní 205
Krhová 75663 od 21. 8. 2013

Předmět činnosti

Předmět činnosti příspěvkové organizace je vymezen příslušnými ustanoveními zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), ve znění pozdějších předpisů a prováděcími předpisy ke školskému zá konu. Příspěvková organizace vykonává činnosti těchto škol a školských zařízení: základní škola a školní družina. Příspěvková organizace je oprávněna v souladu s ustanoveními § 33b zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů, poskytovat závodní stravování. Příspěvková organizace může zajišťovat pitný režim žáků a svačinky. Může zabezpečovat stravování žáků škol a školských zařízení, zřízených jiným zřizovatelem a zařazených do rejstříku škol. Příspěvková organizace může poskytovat výchovu a mimoškolní vzdělávání - podpora talentu dětí formou odpoledních zájmových kroužků, ve kterých se mohou činnosti zúčastnit i děti, které nenavštěvují příspěvkovou organizaci. Příspěvková organizace může zaji šťovat výuku jazyků v rámci mimoškolní činnosti. Příspěvková organizace může pořádat odborné kurzy, školení a vzdělávací akce související s její výchovnou činností včetně lektorské činnosti. Může pořádat výstavy výtvarných prací dětí včetně kulturních akcí. Může organizovat sportovní soutěže a akce, lyž ařské kurzy, školy v přírodě. Rovněž zajišťuje úkoly v oblasti prevence sociálně patologických jevů. Příspěvková organizace může vytvářet podmínky k provozování občerstvení, prodeje učebních pomůcek a školních potřeb, ubytování, organizace zájezdů v souvislosti se vzdělávací činností v tuzemsku i zahraničí, informačního centra a poskytování s ním souvise jících služeb. Zároveň může příspěvková organizace poskytovat služby související s využitím materiálně technického vybavení příspěvkové organizace. Veškeré výše uvedené činnosti příspěvková organizace realizuje pro žády, studenty, pracovníky škol, školský ch zařízení, zájmových a občanských sdružení zabývajících se využitím volného času. od 21. 8. 2013

Statutární orgán

1 fyzická osoba

Ivana Pavlicová

ředitelka

První vztah: 21. 8. 2013

vznik funkce: 1. 7. 2013

Pod Kameněm 153, Krhová, 756 63, Česká republika

Ředitel jedná jménem příspěvkové organizace v souladu s platnými právními předpisy a v rámci oprávnění daných zřizovací listinou, a to tak, že k vytištěnému nebo napsanému názvu příspěvkové organizace a svému jménu připojí svůj vlastnoruční podpis.

od 21. 8. 2013
Veškeré údaje o ekonomických subjektech, firmách a živnostnících, které zde uveřejňujeme, pocházejí z veřejně dostupných rejstříků (například obchodního rejstříku či živnostenského rejstříku). Pokud máte za to, že údaje jsou nepřesné či že by z nějakého důvodu veřejně dostupné být neměly, je nutno obrátit se na správce příslušného zdrojového rejstříku se žádostí o opravu či výmaz. Změna či odstranění údaje provedené správcem příslušného veřejně dostupného rejstříku se poté bez nutnosti Vašeho dalšího požadavku promítnou v rámci pravidelné aktualizace i do námi uveřejňovaných údajů.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).