Zbyněk Berger

Základní údaje o subjektu

IČ:

75332736

Právní forma:

Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona

Datum vzniku:

3. 7. 2009

Máte od tohoto subjektu nesplacené pohledávky?

Osoby stejného jména

Registr ekonomických subjektů

Statistické údaje

institucionální sektor Osoby samostatně výdělečně činné
velikostní kat. dle počtu zam. Bez zaměstnanců

Klasifikace ekonomických činností

016 Podpůrné činnosti pro zemědělství a posklizňové činnosti
02400 Podpůrné činnosti pro lesnictví
11010 Destilace, rektifikace a míchání lihovin
431 Demolice a příprava staveniště
56100 Stravování v restauracích, u stánků a v mobilních zařízeních
90020 Podpůrné činnosti pro scénická umění

Živnostenský rejstřík

vznik první živnosti: 3. 7. 2009

Živnosti

Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin
Druh živnost koncesovaná
Vznik oprávnění 17. 4. 2014
Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona
Obory činnosti
  • Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost
  • Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti
  • Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí
  • Činnost odborného lesního hospodáře a vyhotovování lesních hospodářských plánů a osnov
Druh živnost volná
Vznik oprávnění 3. 7. 2009
Hostinská činnost
Druh živnost řemeslná
Vznik oprávnění 3. 7. 2009
Veškeré údaje o ekonomických subjektech, firmách a živnostnících, které zde uveřejňujeme, pocházejí z veřejně dostupných rejstříků (například obchodního rejstříku či živnostenského rejstříku). Pokud máte za to, že údaje jsou nepřesné či že by z nějakého důvodu veřejně dostupné být neměly, je nutno obrátit se na správce příslušného zdrojového rejstříku se žádostí o opravu či výmaz. Změna či odstranění údaje provedené správcem příslušného veřejně dostupného rejstříku se poté bez nutnosti Vašeho dalšího požadavku promítnou v rámci pravidelné aktualizace i do námi uveřejňovaných údajů.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).